Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5. Aviz favorabil pentru noua cerere de arestare Elena Udrea nu se află în Parlament, la Comisia juridică

ro

18 Feb, 2015 07:29 1588 Marime text
Elena Udrea este aşteptată în această dimineaţă la DNA pentru a da lămuriri cu privire la denunţul pe care l-a făcut pe 30 ianuarie împotriva şefului interimar al SRI, Florian Coldea.
 
Tot azi, la ora 11.30, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor va discuta ultima cerere DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute". Elena Udrea va participa la şedinţă.
 
Elena Udrea a fost eliberată aseară din arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Curţii Supreme au admis contestaţia sa şi au pus-o sub arest la domiciliu. Udrea şi-a petrecut noaptea la reşedinţa din complexul de lux situat în cartierul bucureştean Băneasa.

Update ora 9.27

Elena Udrea a ajuns la sediul DNA la ora 9.25, cu cinci minute înainte de ora la care a fost citată. La fel ca şi aseară, ea nu a făcut presei niciun fel de declaraţii.

Update 2 ora 11.45

Comisia juridică din Camera Deputaţilor va începe dezbaterile pe marginea solicitărilor DNA de urmărire penală şi arestare preventivă a Elenei Udrea în dosarul Gala Bute. Udrea nu a ajuns deocamdată în Parlament, fostul ministru aflându-se, la această oră, încă, la audieri la DNA.

Update 3 ora 12.16

Dezbaterea a început. La ședință nu este prezentă Elena Udrea, în schimb este avocatul ei, Marius Striblea.

Update 4, ora 13.36

Elena Udrea a ieşit cu puţin timp în urmă de la audieri. La ieşirea din sediul DNA, deputatul a anunţat că azi nu va ajunge la Parlament.

Update 5, ora 15.18

Comisia juridică a dat aviz favorabil pentru cerere de începe a urmăririi penale şi de arestare în cazul Elenei Udrea, în dosarul "Gala Bute"

Citeşte şi Aviz favorabil pentru noua cerere de arestare a Elenei Udrea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii