Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Accident stupid în Constanţa Şofer băut la volan, lovit de maşina unui taximetrist care nu a acordat prioritate

ro

25 Feb, 2015 12:12 2289 Marime text
Accident rutier pe bulevardul I. G. Duca intersecţie cu bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa. Din câte se pare, în eveniment au fost implicate două maşini. Potrivit primelor date, există o victimă.

UPDATE 13.02

Serviciul Judeţean de Ambulanţă confirmă că patru victime au fost transportate la Urgenţă, toate cu traumatisme minore.

UPDATE 2 - 14.50

Iată comunicatul Serviciului Poliţiei Rutiere:
 
În data de 25.02.2015, în jurul orelor 12.00, M. N. (bărbat de 60 ani din Constanţa) a condus un autoturism care efectua transport de tip taxy, pe strada Constantin Brătescu, dinspre strada Mihai Viteazu către bulevardul IG Duca şi ajungând la intersecţie, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de A. V. (bărbat de 24 ani din mun. Constanţa) care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, circula pe bulevardul IG Duca.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto, a lui M. G. (bărbat de 26 ani din Constanţa) şi a lui M. L. (femeie de 46 ani din Constanţa), pasageri în taxi.

Sursa foto: Info Trafic Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii