Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:38 16 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius primeşte mâine vizita lui Florin Georgescu, prim-viceguvernator BNR

ro

03 Sep, 2014 13:04 1183 Marime text
Universitatea „Ovidius” din Constanța și Banca Națională a României organizeză Conferința „Aderarea României la Uniunea Bancară și ajustarea sectorului bancar”, susținută de prof. univ. dr. Florin Georgescu, prim-viceguvernator BNR.

Evenimentul se va desfășura mâine, 4 septembrie, de la ora 11.00, în Aula albastră a Universității „Ovidius” din Constanța din Bulevardul Mamaia, în Clădirea Bibliotecii Virtuale.

Conferința are loc în cadrul proiectului Academica BNR, derulat la Constanța în cadrul parteneriatului Băncii Naționale a României cu Universitatea „Ovidius”, Universitatea Maritimă și Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, alături de alte universități din țară, anunţă Biroul de Presă al Universităţii.

Proiectul reuneşte în cadrul unui forum de dezbateri oficiali şi specialişti din banca centrală, cadre didactice ale universităţilor partenere din proiectele educaţionale ale BNR şi reprezentanţi ai comunităţii academice, ai pieţei financiare din România.

"Academica BNR își propune un dialog direct al Băncii Naționale a României cu mediul academic în vederea sprijinirii îmbunătăţirii curriculei în domeniul finanţe-bănci, impulsionării cercetării ştiinţifice în domeniu și pentru aprofundarea unor aspecte macro-economice la nivelul strategiilor și politicilor economice ale României, dar şi cele la nivel European şi mondial.  Proiectele educaţionale ale Băncii Naționale a României au ca obiectiv creşterea nivelului de educaţie financiară a publicului, contribuind la o mai bună înţelegere şi la o evaluare corectă a unor aspecte economice şi financiare", se arată într-un comunicat de presă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii