Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr şi-a salvat bunica din incendiu, dar el a luat o decizie cruntă!

ro

25 Oct, 2015 00:39 1632 Marime text
Vă anunţam dimineaţă că într-un bloc din Sibiu a izbucnit un incendiu. Peste 30 au fost evacuate, în urma inundării scării cu fum. Flăcările au izbucnit în jurul orei 3.00 dimineața într-un apartament de la etajul doi al unui bloc din localitate. În casă erau o bătrână și  nepotul ei de 25 de ani. Mai multe maşini de pompieri au intervenit la incendiu, potrivit stiridesibiu.ro.
 
"S-au înregistrat trei victime intoxicate cu fum care au fost transportate la spital", informează ISU. La locul intervenţiei s-a deplasat o maşină a Serviciului de Ambulanţă şi un echipaj pentru victime.
 
Una dintre victime duse la spital a suferit mai multe traumatisme întrucât a sărit de la etaj, în timpul incendiului. Este vorba despre un tânăr care şi-a salvat bunica, dar pentru a putea scăpa şi el din mijlocul flăcărilor s-a aruncat de la etajul doi. Practic, el s-a întors înăuntru să ia actele, însă și-a dat seama că nu mai poate ieși. A intrat în panică și singura soluție pe care a văzut-o în acel moment a fost să se arunce de la etaj. Medici spun că a suferit răni grave. "Ni l-a adus un om pe brațe la mașină", a declarat un medic SMURD.
 
La spital a ajuns nu doar tânărul rănit, ci și bunica lui și un copil de trei ani intoxicat cu fum. "Casa scării a fost inundată cu fum, afectând 24 de apartamente", a spus un pompier. Cel mai greu a fost pentru un vecin surdo-mut care nu a putut striga după ajutor.
 
Apartamentul în care a izbucnit incendiul este distrus în totalitate deși şapte autospeciale de pompieri au intervenit imediat. Deocamdată nu se știe de la ce au pornit flăcările, însă o anchetă este în plin desfăşurare.



sursa foto: youtube.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii