Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la o gospodărie din județul Sibiu! De la ce a pornit focul (GALERIE FOTO)

ro

10 Jan, 2024 08:52 597 Marime text
Sursa foto: ISU SibiuÎn această dimineață în jurul orei 05:00, pompierii Detașamentului Sibiu, au fost solicitați să intervină în localitatea Poplaca pentru stingerea unui incendiu. 

Potrivit ISU Sibiu, mobilizați cu două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD, la sosirea pompierilor la fața locului, aceștia au constatat ca incendiul se manifestă la acoperișul unei anexe gospodărești, acesta începând să se propage și la acoperișul casei. 

„Pompierii au acționat prompt pentru limitarea extinderii incendiului, astfel acoperișul casei a fost afectat pe o suprafață mică de aproximativ 5 mp. Acoperișul anexe nu a putut fi salvat, acesta a ars în totalitate, având o suprafață de aproape 20 mp. Au fost afectate de incendiu bunurile din interiorul anexei printre care și centrala termică pe lemne. 

Incendiul a fost cauzat de efectul termic produs la coșul de fum din anexă care era neprotejat termic față de materialele combustibile“ - a precizat slt. andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 


Proprietarul casei a primit îngrijiri medicale la fața locului însă a refuzat transportul la spital. 

Citește și. 

UPDATEIncendiu violent în județul Suceava! O locuință, cuprinsă de flăcări (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii