Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un subofiţer SRI a fost arestat pentru trafic de droguri, alături de alte două persoane

ro

03 Feb, 2016 18:12 2128 Marime text
 
Tribunalul Prahova a dispus, astăzi, emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele subofiţerului SRI Bucureşti Marian Dragomir şi pe numele altor două persoane, în dosarul de trafic de droguri de risc şi mare risc instrumentat de DIICOT Ploieşti.
 
Potrivit agerpres.ro, portalul instanţelor de judecată anunţă că magistraţii au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a lui Marian Dragomir, a lui Andrei-Alexandru Şerban şi a lui Mihai-George Badea, reţinuţi în urma unui flagrant şi a unor percheziţii. Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.
 
Procurorii DIICOT Ploieşti şi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog Ploieşti au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc şi mare risc, printre membrii grupului aflându-se şi un subofiţer SRI Bucureşti trecut în rezervă, au declarat, astăzi, surse judiciare.
 
Potrivit unui comunicat de presă al DIICOT, procurorii l-au surprins, luni, în flagrant pe inculaptul Marian Dragomir în timp ce încerca să comercializeze cannabis în Bucureşti, iar ulterior procurorii au descins la domiciliile a trei persoane bănuite de trafic ilicit de droguri. În timpul percheziţiilor au fost ridicate diverse cantităţi de canabis, cântare, grindere, telefoane mobile şi pungi autosigilante folosite pentru distribuirea drogurilor.
 
În urma cercetărilor efectuate în cauză, s-a stabilit că, în perioada 2015 - ianuarie 2016, inculpaţii s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc şi de mare risc, respectiv cocaină, cannabis şi comprimate ecstasy, pe care ulterior le-au comercializat mai multor consumatori de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Prahova.
 
Faţă de alte două persoane, membri ai grupului, a fost luată măsura controlului judiciar. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, iar la percheziţii au participat şi jandarmi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii