Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou magazin Lidl va fi construit la Tuzla

ro

24 Jun, 2016 11:14 9914 Marime text
Lidl Romania intenţionează să deschidă un nou magazin în comuna Tuzla.

În acest sens, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare al proiectului „Stabilirea indicatorilor urbanistici în vederea amplasării unui imobil cu funcţiunea magazin retail, cu regim de înălţime parter +1 etaj, realizarea parcaje la sol, amenajare incintă cu spaţii verzi plantate, alei carosabile şi pietonale, realizarea accese, aplasare mijloace publicitare, amplasare post trafo, sistematizare verticală a terenului, amplasare copertine parasolar, amplasare panouri fotovoltaice, branşamente utilităţi, împrejmuire teren, organizare de şantier“.
 
Zona studiată prin PUZ are o suprafaţă de 8.580 mp şi cuprinde amplasamentul ce a generat studiul PUZ-ului cu suprafaţă de 7.062 mp şi circulaţiile existente perimentaral acestuia. Toată zona studiată este situată în intravilanul comunei Tuzla, în zona centrală a acesteia.
 
Viitorul magazin Lidl va fi situat în imediata vecinătate a Primăriei Tuzla, în partea de nord şi de vest a zonei studiate se află lotizări pentru locuinţe.

În partea de est se află Primăria Tuzla, grădiniţa, Şoseaua Constanţiei-DN 39-E87. În partea de sud este amplasat Centrul pentru Tineret Tuzla.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii