Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:32 25 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Un nou certificat de urbanism pentru proiectul de extindere a City Park Mall

ro

28 Oct, 2014 13:23 3312 Marime text
Primăria Constanţa a eliberat marţi certificatul de urbanism cu numărul 3371 pentru a îi servi societăţii Everest Invesitii şi Consultanta SA pentru societatea Nepi Five Property.
Certificatul de urbanism a fost eliberat pentru deviere conductă şi relocare cămin branşament apă în cadrul proiectului “Extindere centru comencial City Park Mall Constanţa”. Certificatul de urbanism este valabil până la 28 octombrie 2016.

Societatea NEPI Five Property Development SRL, cea care a achiziţionat City Park Mall, urmează să demareze prima etapă de extindere a centrului comercial.

În acest sens, compania a anunţat publicul interesat la începutul lunii octombrie asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Extindere imobil existent S+P+1 E + Etaj tehnic conform PUZ aprobat cu destinaţia de complex comercial şi organizarea de şantiere“, imobil propus a fi amplasat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu numărul 116 C. Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente - Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa. Observaţiile şi contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Constanţa până pe data de 11 noiembrie.

Reamintim că Municipalitatea constănţeană a emis, la 8 septembrie, certificatul de urbanism nr. 2637, al cărui beneficiar este SC NEPI Five Property Development SRL. Obiectul certificatului de urbanism constă în „remodelare funcţională a etajului 1 cu zona cinematograf, agrement şi zona restaurante în centrul comercial City Park Constanţa“. Investiţia este realizată de SC NEPI Five Property Development SRL, conform contractului privind acordarea unor drepturi de superficie şi transferul drepturilor de construire şi dezvoltare. Certificatul de urbanism este valabil până la 8 septembrie 2016. De asemenea, pe data de 7 ianuarie a acestui an, municipalitatea Constanţa a eliberat certificatul de urbanism nr. 3, al cărui beneficiar este societatea NEPI Five Property Development SRL. Potrivit documentului, obiectivul vizat constă în „extindere imobil existent 2 S+P+1E conform PUZ aprobat cu destinaţia de complex comercial şi acoperire cu pergolă terasă existentă“. De asemenea, pe data de 19 iunie, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a făcut public şi memoriul de prezentare a proiectului, al cărui titular este NEPI Five Property Development SRL.


Despre NEPI Five Property Development SRL


Potrivit Registrului Comerţului, societatea NEPI Five Property Development SRL a fost înfiinţată în anul 2013, având sediul social în municipiul Bucureşti, strada Barbu Văcărescu. Capitalul social subscris este de 10.000 de lei, integral vărsat, fiind compus din 1000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt: Ne Property Cooperatief UA (cu sediul social în Olanda, Amsterdam, Schiphol Boulevard 231), care deţine 999 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,9% şi SC NEPI Bucharest Two SRL, care deţine o parte socială, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,1%. Administratorii societăţii sunt: Victor Semionov (născut în 1977, la Chişinău), Alexandru Morar (născut în 1983, la Târgu Mureş), Tiberiu Smaranda (născut în 1981, la Râmnicu Vâlcea). Activitatea principală a societăţii NEPI Five Property Development SRL vizează „consultanţă pentru afaceri şi management“. Societatea NEPI Bucharest Two SRL, cea care a achiziţionat, anul trecut, pentru fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), centrul comercial City Park Constanţa, a fost înfiinţată în anul 2007. Sediul social al societăţii NEPI Bucharest Two SRL se află în municipiul Bucureşti, strada Barbu Văcărescu. Cât priveşte capitalul social subscris, acesta este de 9.644.450 de lei, fiind compus din 964.445 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţi sunt NEPI Bucharest One SRL (cu sediul social în Bucureşti, strada Nicolae G. Caramfil), care deţine o parte socială, şi Ne Property Cooperatief UA (cu sediul social în Olanda, Amsterdam, Schiphol Boulevard 231), care deţine 964.444 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,9999%. Administratorii societăţii NEPI Bucharest Two SRL sunt Tiberiu Smaranda, Alexandru Morar şi Semionov Victor. Activitatea principală, conform codificării CAEN, este „dezvoltare (promovare) imobiliară“. Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) a achiziţionat, în luna decembrie 2013, prin intermediul NEPI Four Real Estate Solutions şi NEPI Bucharest Two, centrul comercial City Park Constanţa, cu o suprafaţă închiriabilă brută de 29.284 de metri pătraţi. Odată cu centrul comercial din Constanţa, cei de la NEPI au cumpărat şi proiectul de extindere.

Ti-a placut articolul?

Comentarii