Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:49 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou atac al lui Nicuşor Constantinescu la adresa procurorului Bodean „Să-l ferească Dumnezeu să se întâlnească cu denunţătorul în Cer”

ro

21 Jan, 2015 12:14 2074 Marime text
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu a declarat astăzi, la ieşirea din sala de judecată că dacă doctorul Marius Militaru nu era în arest la domiciliu, poate denunţătorul în  dosarul în care medicul este cercetat, nu ar fi murit.
 
„Situaţia medicului Militaru este o situaţie făcută abuziv de procurorul Bodean, acelaşi procuror care a instrumentat şi dosarul fratelui lui Traian Băsescu, căruia i-a permis să meargă la serviciu, iar medicii anestezişti, soţii Arhire nu au voie şi sunt cercetaţi tot în stare de arest la domiciliu. Am aflat astăzi, întâmplător, că denunţătorul în cazul doctorului Militaru, domul Dumitru a murit.. Dumnezeu să-l ierte! Dacă nu era reţinut doctorul Militaru, poate că denunţătorul, care suferire o intervenţie grea, o operaţie de bypass, care necesită şi atenţia pe perioada recuperării, nu ar fi murit. Doctorul Militaru a cerut să fie măcar cercetat în arest la locul de muncă, dar procurorul Bodean de la DNA a cerut arest la domiciliu. Asta e consecinţa acestor abuzuri. Doctorul Marius Militaru a venit acum şase ani, din Germania, la şase operaţii de succes. Atunci l-am cunoscut şi l-am rugat să vină în România, la Spitalul din Constanţa, a plecat de la salariu de 9.000 de euro. I-am asigurat apartament de serviciu şi alte facilităţi, aceleaşi facilităţi pentru care Bodean mă cercetează astăzi. Doctorul Militaru a venit aici pe un salariu mizer, ca să aibă şi Dobrogea medici. Din păcate ne batem joc de ei, respectiv domnul procuror Bodean îşi bate joc de ei şi să-l ferească Dumnezeu să aibă nevoie vreodată de aceşti chirurgi cardio-vasculari şi să nu fie pe fază şi să se întâlnească cu denunţătorul în Cer ”, a declarat şeful CJC.

Nicuşor Constantinescu s-a aflat astăzi la Tribunalul Constanţa pentru al 9-lea termen de judecată în dosarul Centrului Militar Zonal Constanţa, dosar în care şeful CJC este cercetat de procurorii DNA.

Ti-a placut articolul?

Comentarii