Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medic chirurg cunoscut, mort într-un accident rutier teribil. Mașina, făcută praf din cauza vitezei record

ro

17 Feb, 2018 13:54 6855 Marime text
Un bărbat de 37 de ani a murit, sâmbătă dimineața, din cauza vitezei amețitoare cu care conducea mașina, un autoturism Volkswagen CC. Bărbatul, care era singur în mașină, nu a mai putut controla vehiculul și a intrat într-un stâlp. Mașina s-a făcut praf, iar șoferul a murit pe loc, scrie tribuna.ro.

Martorii spun că bucăți din autoturism și motorul au ajuns la zeci de metri distanță de locul impactului. Tot ei arată că acul vitezometrului s-a oprit la 220 de kiometri pe oră, ceea ce înseamnă că bărbatul, circula cu o viteză mult mai mare înainte de impact.

Potrivit polițiștilor rutieri, cauza accidentului a fost viteza neadaptată.

Evenimentul rutier a avut loc cu puțin înainte de ora 4, sâmbătă dimineața. Din cauza modului în care s-a produs, agenților le-a fost dificil să afle identitatea celui aflat la volan. Aceștia au reușit să îl identifice în cele din urmă, în jurul orei 5. 

Surse din cadrul anchetei spun că șoferul este Laurențiu Beli, chirurg la Spitalul Clinic Județean Sibiu. Medicul era căsătorit și avea 2 copii. Săptămâna trecută a fost ziua lui de naștere și împlinise 37 de ani. 

În dimineața accidentului se întorcea din Păltiniș.


Sursă foto: tribuna.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii