Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cetățean, supărat foc că Radu Mazăre îl va întruchipa pe Ștefan cel Mare

ro

31 Jul, 2014 19:38 3478 Marime text
Radu Mazăre va fi în acest weekend Ștefan cel Mare. Vestea că edilul din Constanta îl va întruchipa pe Ștefan cel Mare, la Carnavalul din Mamaia, l-a supărat la culme pe un cetățean.

Pe blogul saccsiv.wordpress.com a fost publicat un e-mail al unui cetățean deranjat de ediția din acest weekend a Carnavalului din Mamaia. „Poate scrii un articol despre ceea ce vrea Mazare sa faca pe 2 august: sa se costumeze in Sfantul Stefan cel Mare si sa defileze in carul alegoric langa fetitele aproape goale”, susține persoana în cauză. Cetățeanul se întreabă „Nu ar trebui sa protestam?”, „Cum sa maimutaresti un Sfant?”

„Eu am scris la Episcopii, Patriarhie, Arhiepiscopii, Mitropolii si unde am mai gasit adrese pe net”, scrie acesta.

Singurii care pot lua însă atitudine în acest caz sunt constănțenii, care în baza voturilor oferite edilului din Constanța, îi pot cere acestuia să înceteze cu astfel de evenimente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • crestinul ortodox 02 Aug, 2014 11:09 nu vreti a afisa ce am scris ... oricum ce este scris ramine scris UNDEVA SUS
  • crestinul ortodox 02 Aug, 2014 10:55 vorbiti de un "cetatean " precum vorbeau comunistii candva ... dar este un crestin ortodox ca si voi ca si toti cei ce sunteti Botezati in ORTODOXIE iar acum lasati ca vrajmasul lui HRISTOS adica satana sau antihristul ce se afla pe ast pamint prin slugile sale sa batjocoreasca ORTODOXIA si CASNICII LUI DUMNEZEU CE STAU PAVAZA PE ACXEST PAMINT ... si stati cu ochii beliti si gurile cascate bucurandu-va cu partasie la blasfemie asupra lui HRISTOS asupra Aparatorilor ORTODOXIEI si aia acestui pamint Dar oare cum veti mai sta cand va pamintul va racni sub piciuoarele voastre si apa are a va matura de nu se va mai afla locul vostru unde a fost mai ieri ,mmmh ? CREDETI CA DUMNEZEU SE LASA BATJOCORIT ? inselare amarnica ORBILOR ...caci ARE A VENI PLATA DUPA FAPTA ...se mai intarzie cu o deraiere prin Vrancea ... va incepe curand si clatinarea pamintului ...nu s de ajuns? ...vor fi si altele mai mari si grozave dupa FAPTA de blasfemie asupra DREPTEI CREDINTE , ORTODOXIA si asupra APARATORILOR SAI , VOIEVODUL STEFAN Cel MARE si SFANT ... INCERCATI PUTEREA DUMNEZEIASCA Batjocorind SFINTII ...ca va veti blestema si ziua in care v-ati nascut pe acest pamint amin. amin.
  • rrrrr 31 Jul, 2014 20:10 pai si dracul il maimutareste pe Dumnezeu