Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bebeluş a murit sub ochii medicilor. „Am pierdut motivul pentru care am luptat în viață”

ro

04 Apr, 2016 09:29 3182 Marime text
 
Acuzaţii grave la adresa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Giurgiu, după ce un bebeluş de doar o lună a decedat, din cauze necunoscute, în Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului.
 
Un cuplu a ajuns cu copilul la spital, după ce a sunat în repetate rânduri după o ambulanţă. Trece o oră în care nu li s-a spus nimic, apoi părinţilor li se comunică faptul că bebeluşul a murit în urma unei insuficiente cardiace provocate de o pneumopatie acută. Oamenii sunt disperaţi şi cer să li se spună adevărul pentru că până în acea zi copilul a fost perfect sănătos, fără a avea vreun simptom, informează romaniatv.net.
 
Părinţii sunt convinşi ca bebeluşul lor putea fi salvat şi vor să găsească vinovaţii. Autopsia a fost făcută în grabă, spun aceştia, fără ca ei să fie anunţaţi.  
 

„Suntem devastati, terminați la propriu. Am pierdut motivul pentru care am luptat în viață. Tot ce ne-am dorit mai mult. O să luptăm până la capăt pe calea justiției, nu o să lăsăm nimic la voia întâmplării. Nimic nu îl mai aduce înapoi, dar atât ne-a mai rămas... să luptăm pentru dreptatea lui și pentru a schimba ceva pentru ceilalți ca să nu mai fie nimeni nevoit să treacă prin asemenea tragedie", spune dărâmat de durere tatăl.

 
După trei săptămâni, părinţii spun că la dosar există doar declaraţiile lor şi atât.
 
Pentru a convinge autoritățile să descopere cauza morții bebelușului, cei doi părinți au organizat, în weekend, un protest. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii