Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un Audi A4, furat din Italia, a fost descoperit la Ostrov

ro

10 May, 2016 10:06 1990 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Punctul de trecere a frontierei Ostrov un autoturism marca Audi A4 declarat furat de autorităţile din Italia, pe care un cetăţean bulgar intenţiona să-l scoată din ţară.
 
Ieri dimineaţă, în jurul orei 19.30, în P.T.F. Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean bulgar, în vârstă de 50 de ani. Acesta călătorea ca pasager într-o autoplatformă pe care era transportat un autoturism marca Audi A4. Verificările au stabilit că autoturismul în cauză este căutat de autorităţile din Italia, fiind declarat furat.
 
Cetăţeanul bulgar a declarat că a cumpărat autoturismul din România, de la un cetăţean român, fără a cunoaşte faptul că acesta figurează ca fiind furat.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării autoturismul, evaluat la aproximativ 13.000 de lei, care a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Ostrov în vederea continuării cercetărilor şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii