Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimă oră! Dumitru Dragomir, condamnat la patru ani de închisoare cu executare

ro

15 Jan, 2019 17:10 2851 Marime text
Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a fost condamnat marţi de Tribunalul Bucureşti la 4 ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat că primit peste 3 milioane euro mită de la administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei, în schimbul acordării drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.

Magistrații Tribunalului București au amânat de șapte ori decizia până acum. Hotărârea poate fi atacată la Curtea de Apel București.

În acest dosar, procurorii DNA îl acuză pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), că în 2009 a cerut 3,5 milioane de euro mită, din care a primit 3,1 milioane de euro sub forma unor contracte de publicitate la salonul de nunţi pe care-l deţinea prin intermediul unei firme. În schimb, el ar fi facilitat, în 2008, câştigarea contractului pentru drepturi TV ale Ligii 1 de către RCS/RDS.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Claudiu Ozarchevici 15 Jan, 2019 21:03 Asa se lucreaza! Pe milioane de euro mita! Lasati prostimea sa munceasca si voi faceti-va de cap! Felicitari justitiei ca mai pune uneori piciorul in prag!Sper ca hotararea sa ramana definitiva! Cu aroganta si tupeu cat cuprinde, asa i-am perceput pe cei doi: Ioan Bendei si Dumitru Dragomir!