Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turiştii veniţi la mare, încurcaţi de aplicaţia Waze. Şoferii au fost direcţionaţi pe drumul vechi Constanţa - Bucureşti

ro

29 Jul, 2018 19:13 5963 Marime text
O defecţiune a aplicaţiei Waze i-a făcut pe şoferii care se întorc de la mare să nu o ia pe Autostrada Soarelui pentru că durata călătoriei până la Bucureşti ar dura peste patru ore şi jumătate. Din acest motiv, mulţi şoferi au luat-o pe drumul vechi spre Capitală, scrie România TV.
 
Paul Dorneanu, coordonator Waze România, a declarat pentru Digi24 că eroarea a apărut după ce editorii hărții au început un proces de implementare a rovinietei în România, un sistem de restricții ce urmează să intre în vigoare în lunile următoare. Acesta a adăugat că în acest moment se lucreză împreună cu angajații Waze din Israel, unde se află centrul care se ocupă de astfel de probleme, pentru ca sistemul să revină la normal și rutele să fie cele corecte.

Drumurile afectate sunt A2-A4, DN 2 între București și nordul Moldovei și zonele din jurul Capitalei.

"Continuăm să verificăm harta ca să aflăm ce alte drumuri mai sunt afectate de această implementare a rovinietei", a spus Paul Dorneanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii