Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudor Chirila Femeile sunt niste balti

ro

13 Feb, 2010 21:39 1690 Marime text
tudor_chirila.jpgDupă ce săptămâna trecută, Tudor Chirilă scria pe blogul personal despre motivele care îi împiedică pe cei asemeni lui să iubească femeile de Dorobanţi, în prag de Sf Valentin artistul vorbeşte despre relaţia dintre bărbaţi şi femei într-o notă poetică.
"Femeile sunt bălţi sau iazuri pline cu peşte. Bărbaţii, pescari înfocaţi, se vântură adesea pe marginea lor aruncându-şi undiţele. Puţini sunt însă aceia care pornesc să înoate şi să-şi fixeze năvoadele în mijlocul iazului. Bucuria pestelui mic te înlătură câteodată de la adevărata fericire. E greu să faci diferenţa între lacomie şi provocare", notează Tudor Chirilă.
Săptămâna trecută, cântăreţul a atras valuri de comentarii pe internet după ce a afirmat că "P***a femeii de Dorobanţi nu cunoaşte decât frecarea. De ce nu iubim femeile de Dorobanţi? Pentru că totul este afişat ca pe un galantar dintr-o piaţă de fructe. Tzâtzele, la vedere, umflate artificial, cu sfârcurile luptând să iasă la suprafaţa tricoului îndoielnic. Cu bucile înfăşurate strâns în blugii cu două numere mai mici şi picioarele înfipte în cizme cu tocuri înalte".

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii