Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudor Chirilă, atac neaşteptat la Victor Ponta

ro

10 Nov, 2014 23:39 4042 Marime text
Artistul Tudor Chirilă transmite un mesaj în această campanie electorală. Potrivit stiripesurse.ro, Chirilă îl atacă pe Victor Ponta și îndeamnă lumea să iasă la vot împotriva „Întunericului Moral“ pe care îl reprezintă Victor Ponta și PSD.

„Campania jegoasă a PSD trebuie anihilată altfel ne vom trezi în întunericul care se va aşeza după ce acest individ imoral şi amoral numit Victor Ponta ar ieşi preşedinte. Trebuie să ieşim la vot împotriva acestui flagel numit PSD. Acest moment dramatic pe care îl trăim are ceva din claritatea epică a unui basm. Forţele Răului şi Întunericului Moral trebuie spulberate. O putem face doar prin vot. Ieşiţi la vot şi vă rog scoateţi-vă prietenii la vot. Este ceasul al doisprezecelea. Nu mai e timp să vedem unde am greşit. Important e să nu greşim acum. Lehamitea, indiferenţa, scârba nu au ce cauta aici. Ieşim la vot”, susține Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă a mai fost amintit în lumea politică. Într-o declarație, Crin Antonescu recunoștea că modelul său moral este artistul Tudor Chirilă.

Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: antenastars.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rrrr 11 Nov, 2014 08:43 Bravo daca ar mai fi curajosi ca tine sa trezeasca pensionarii la realitate ar fi bine dar ei nu citesc si ne duc in jos bravo