Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Bucuresti a admis deschiderea insolventei in cazul detinatorul ansamblului Boreal din Constanta

ro

12 Jul, 2010 15:26 1097 Marime text

Tribunalul Bucuresti a admis joia trecuta deschiderea insolventei in cazul dezvoltatorului imobiliar Impact, cel care detine ansamblul Boreal din Constanţa, in urma unei actiuni in instanta formulate de firma Romconstruct Ploiesti pentru neplata unei datorii de peste 1,3 milioane lei, potrivit unui comunicat al Impact transmis Bursei de Valori Bucuresti. Impact sustine ca la mijloc este o eroare judiciara si ca maine va face recurs la aceasta decizie.

"Impact Developer&Contractor (Impact) contesta decizia instantei de fond de admitere a actiunii formulate de Romconstruct SA Ploiesti privind deschiderea insolventei. Apreciem ca este o eroare judiciara pentru care vom solicita imediat suspendarea efectelor, pornind de la insasi definitia insolventei, conform Legii 85/2006, deoarece patrimoniul Impact SA nu este in situatia in care "fondurile banesti disponibile sa fie sub nivelul datoriilor exigibile"", a anuntat azi dezvoltatorul.

In acest sens, compania sustine ca disponibilitatile in conturile de numerar si asimilate ale societatii Impact (probate cert si instantei) sunt de peste 10.000.000 lei, cu mult peste nivelul sumei de 1.363.142 lei solicitate de Romconstruct ca presupus debit, iar intrarile lunare de cash ale Impact sunt de circa 4.000.000 lei.

Sursa: hotnews.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii