Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:39 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol inedit, în weekend, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța

ro

02 Oct, 2018 10:04 779 Marime text

Teatrul de Stat Constanța, în parteneriat cu Teatrul Astragali din Italia organizează spectacol la Muzeul de Istorie Națională ȘI Arheologie Constanța. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 octombrie în cadrul proiectului cofinanțat de Uniunea Europeană, „Legende pe ruine circulare”. Spectacolul a rezultat în urma rezidenței de creație româno-italiene care  a început zilele trecute și care este coordonat de regizorul Fabio Tolledi, vicepreședinte al Institutului Internațional de Teatru.

Cele două spectacole care ar fi trebuit prezentate în deschiderea stagiunii Teatrului de Stat Constanța, au fost anulate din pricina faptului că instituția va fi sediu de votare.

Sâmbătă, începând cu ora 11 va avea loc un colocviu intitulat „Noi forme de a spune vechile povești, pentru un public diferit” în care se va vorbi despre păstrarea tradițiilor, legendelor, identității culturale și istorice. Colocviul va avea loc tot la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, asta fiind partener științific al Teatrului de Stat Constanța în proiectul „Legende pe ruine circulare”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii