Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:58 20 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei persoane care au aruncat gunoi menajer pe domeniul public, amendate de poliţiştii locali dn Constanţa. La acțiune au participat și lucrători ai Polaris M Holding

ro

06 Apr, 2018 13:58 974 Marime text
Direcția Generală Poliția Locală își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează pentru respectarea normelor legale privind curățenia și protecția mediului pe raza municipiului Constanța.

Astfel, politiștii locali împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding au continuat programul de ecologizare în perimetrul strazii Prelungirea Barbu Stefanescu  Delavrancea în spatele unui centru comercial de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, dar și în zona strazii Solidaritatii din cartierul Inel 2.

Activitățile desfășurate în data de 06.04.2018 au vizat îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere în special peturi și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care rascolesc prin gunoi.

În cadrul activităşii au fost depistate și sancționate contravențional cu suma de 400 lei două persoane care răscoleau gunoiul din containere şi trei persoane care au aruncat gunoi menajer pe domeniul public, suma totala a celor 5 amenzii fiind de 2.000 lei.
Acțiuni similare se vor derula și în alte zone ale municipiului Constanța, astfel încât administratia publică locală să-și îndeplineasca misiunea de a asigura curățenia orașului.Având în vedere campania "Curățăm Constanța Noastră" solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează peturi ori deșeuri reciclabile  să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă.

Pentru utilizatorii aplicației  whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora.

Numai împreună putem asigura  un mediu curat și sanătos în municipiul Constanța!
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii