Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei membri ai unei grupări infracționale au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc (video)

ro

25 Jun, 2016 17:08 1898 Marime text
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Teleorman au efectuat o percheziție domiciliară, în București, la locuința unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Trei membri ai unei grupări infracționale au fost reținuți, iar ulterior arestați preventiv.
 
La data de 22 iunie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman și procurorii  DIICOT – BT Teleorman au efectuat o percheziție domiciliară în București, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc.
 
Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului, cei în cauză ar fi comercializat droguri de mare risc în județul Teleorman și în București.
 
În urma percheziției, au fost ridicate 52 de grame de cannabis, 2 minicântare și 3 dispozitive de mărunțit.
 
Opt membri ai grupului infracțional au fost conduși la sediul DIICOT – BT Teleorman, trei dintre ei fiind reținuți, iar ulterior arestați prevntiv.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii