Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei de DA la X Factor Eliza Nirlu și-a făcut firmă de interpretare artistică și spectacole (video)

ro

28 Feb, 2016 03:19 3949 Marime text
 
”Faceţi loc! Intră Eliza Nirlu în cadru! Adică un temperament vulcanic şi o determinare ieşită din comun. Nu vrea să plece de la X Factor. Şi punct. Dar Bittman ce zice?
Eliza e o adolescentă îndrăzneaţă, care ştie ce vrea. Când întâlneşte juriul format din Bittman şi invitata lui, Simona, fata se aşază pe scenă, astfel încât să fie bine văzută. Însă nu asta contează. Vocea e cea care o trimite în Gale, dacă merită...”.
 
Aceasta este prezentarea tinerei Eliza Nirlu făcută de organizatorii emisiunilor X Factor România de la Antena 1.
Și probobil, inspirată de aici, Eliza Nirlu și-a propus să intre în afaceri.
Așa se face că Oficiul Registrului de pe lângă Tribunalul Constanța a admis, pe 10 februarie anul acesta, autorizarea constiturii, înmatricularea și înregistrarea societății ELZARTINSPIRATION-SRL-D, cu sediul în municipiul Constanța.
Noua firmă, care are ca findator și administrator cu puteri depline pe Eliza Nirlu are ca domeniu principal de activitate ”activități de creație și interpretare artistică” iar ca activitate principală ”activități de interpretare artistică (spectacole)”.
Mai trebuie menționat și că Eliza Nirlu este câștigătoarea locului I la cea de-a zecea ediție a Festivalului Dan Spătaru care a avut loc, în octombrie 2015, la Medgidia.
Eliza Nirlu este debutantă în afaceri și, tocmai de aceea are la dennumirea firmei litea D iar costurile sau taxele pentru înfiinţarea unui SRL-D sunt zero. 

sursa foto: bestmusic.ro

 ;
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii