Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Elizei Nirlu, concurenta de la X Factor, și câștigătoarea locului I, la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară „Dan Spătaru”, a fost radiată

ro

28 Aug, 2021 13:49 1698 Marime text
  • În Monitorul Oficial al Românei a fost publicată decizia din data de 30.07.2021 a asociatului unic al societăţii Elzartinspiration-SRL-D.
Elzartinspiration-SRL-D, înfiinţată de Eliza Nirlu, câștigătoarea locului I la cea de-a zecea ediție a Festivalului Dan Spătaru care a avut loc, în octombrie 2015, la Medgidia, a fost radiată.
 
În Monitorul Oficial al Românei a fost publicată decizia din data de 30.07.2021 a asociatului unic al societăţii Elzartinspiration-SRL-D.
 
Nirlu Eliza, în calitate de asociat unic al Elzartinspiration-SRL-D, a decis dizolvarea - radierea firmei din motive de lipsă de activitate.  
 
Amintim că, Oficiul Registrului de pe lângă Tribunalul Constanța a admis, pe 10 februarie 2016, autorizarea constiturii, înmatricularea și înregistrarea societății Elzartinspiration-SRL-D, cu sediul în municipiul Constanța. Noua firmă, care are ca findator și administrator cu puteri depline pe Eliza Nirlu are ca domeniu principal de activitate ”activități de creație și interpretare artistică” iar ca activitate principală ”activități de interpretare artistică (spectacole)”. 

Mai trebuie menționat și că Eliza Nirlu este câștigătoarea locului I la cea de-a zecea ediție a Festivalului Dan Spătaru care a avut loc, în octombrie 2015, la Medgidia. Eliza Nirlu este debutantă în afaceri și, tocmai de aceea are la dennumirea firmei litea D iar costurile sau taxele pentru înfiinţarea unui SRL-D sunt zero. 

Citește și: Trei de DA la X Factor Eliza Nirlu și-a făcut firmă de interpretare artistică și spectacole (video)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii