Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:05 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu ”Un prostălău incompetent şi obedient îl va înlocui pe Marius Bostan, spre salvarea interesului naţional”

ro

06 Jul, 2016 02:16 1207 Marime text
Fostul președinte Traian Băsescu a scris pe Facebook în seara asta că îl apreciază pe ministrul demis de la Comunicații, Marius Bostan, ”un ministru valoros”. În schimb, nu are aceeași părere despre Dragoș Tudorache, șeful Cancelariei prim-ministrului, propus ca interimar.
 
”Păcat că a fost aruncat peste bord Marius Bostan, un ministru valoros. În afară de impostori, gulgutieri, obedienţi, oportunişti şi incompetenţi, Guvernul Cioloş a avut şi un ministru competent în activitatea sa şi absolut responsabil în declaraţii publice, inclusiv cea legată de educaţie, chiar dacă aceasta din urmă a fost afectată de oarecare inabilitate politică, dar absolut corectă pe fond.
Şi pentru că era inteligent, competent pe domeniul său şi independent faţă de unele structuri de securitate naţională, Marius Bostan a fost remaniat.
Un prostălău incompetent şi obedient îl va înlocui pe Marius Bostan, spre salvarea „interesului naţional”.
PS – pentru clevetitori, vă informez că nu-l cunosc personal pe Marius Bostan, dar i-am urmărit cu interes performanţa în sectorul privat, dar şi ca ministru”, scrie Băsescu.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii