Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Traian Băsescu a venit în Constanța la fratele său, proaspăt condamnat

ro

18 Jun, 2016 12:07 2736 Marime text
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, se afă în aceste momente în Constanța. Potrivit unor surse acesta a venit pentru a-și vedea fratele, pe Mircea Băsescu, proaspăt condamnat de magistrații Curții de Apel Constanța. Fratele lui Traian Băsescu se află după gratii la Penitenciarul Poarta Albă. De asemenea, fostul șef al statului vine în vizită și la cumnata sa, Doinița Băsescu pentru a o consola. 
 
Vă reamintim că, joi, magistraţii Ciprian Coadă şi Damian Mitea, din cadrul Curţii de Apel Constanţa, au decis  ca Mircea Băsescu condamnat în primă instanţă la patru ani de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă, să îşi ispăşească pedeapsa. De asemenea, judecătorii au dispus ca şi Marian Căpăţână să îşi execute condamnarea, în acelaşi dosar, de trei ani de detenţie, pentru complicitate la trafic de influenţă.
 
Instanţa a mai dispus confiscarea sumei de 265.000 de euro de la Marian Căpăţână, dar şi ridicarea sechestrului instituit pe bunurile lui Mircea Băsescu. Judecătorii din Constanţa au mai dispus în cazul celor doi pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a fi aleşi în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi a dreptului de a ocupa funcţii care implică exerciţiul autorităţii de stat.

UPDATE, ora 13.11:

Potrivit unor surse, se pare că în aceste momente Traian Băsescu se află acasă la cumnata sa, iar mai apoi urmează să plece spre Penitenciarul Poarta Albă, unde se află închis fratele său. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii