Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie Dansatoarea, din trupa Loredanei, a murit

ro

21 Sep, 2013 01:02 3429 Marime text
 Una dintre tinerele din trupa Loredanei Groza s-a stins din viaţă astăzi, scrie în ediţia on line EVZ.ro.
Alexandra Olteanu, adolescenta de doar 16 ani era internată din 30 august la secţia de Terapie Intensivă a Institutului "Matei Balş" din Bucureşti cu diagnosticul de meningită pneumococică.
Problemele de sănătate ale fetei au început pe 20 august când, potrivit declaraţiilor mamei, a fost dusă la Institutul ORL "Dr. D. Hociotă" din Bucureşti.
 
Febră mare şi dureri cumplite de cap
 
Fata se plângea în continuare însă că "îi explodează capul de durere" şi avea febră 39 de grade C. Pe 28 august a fost dusă la Institutul "Matei Balş". Părinţii suspectau o meningită, însă doctoriţa de gardă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită nici de spital şi nici de părinţi a considerat că nu prezintă întreaga simptomatologie specifică meningitei şi, prin urmare, a trimis-o acasă.
Două zile mai târziu, pe 30 august, părinţii au chemat disperaţi ambulanţa pentru că fata se simţea rău şi nu se mai putea ţine pe picioare. "Diagnosticul medicului de la salvare a fost otită severă şi am mers cu ea la Spitalul «Grigore Alexandrescu»", îşi aminteşte mama.
Detalii pe evz.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii