Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie! Cum a murit fiul unui militar. Mesajul de condoleanţe al Ligii Militarilor Profesionişti

ro

10 Oct, 2018 12:26 11625 Marime text
Un tânăr și-a pierdut viața în timp ce își făcea un selfie pe un vagon de marfă, scrie Vrancea24.ro. Băiatul era din Focșani şi avea 22 de ani. El se numește Teodor Șuteu și este fiul unui militar de la Brigada 282 Infanterie Mecanizată.

Teodor finalizase în această vară studiile universitare la Londra și se pregătea de master. Părinții, care mai au o fată, erau foarte mândri de el.

Teodor a fost dus la spital marţi după ce a avut loc incidentul iar astăzi la ora 4 dimineaţa a decedat.

Şi preşedintele Ligii Militarilor Profesionişti, Dănuţ Albu, a postat pe Facebook un mesaj de condoleanţe:

"Cu profund regret, Liga Militarilor Profesionişti, deplânge dispariţia fulgerătoare din viaţă a fiului colegului nostru, caporal Florin ŞUTEU şi suntem alături de familia greu încercată în aceste momente de tristeţe şi adâncă suferinţă.
Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace printre aleşii săi, iar familiei îndurerate, putere pentru a trece peste această despărţire grea.
Sincere condoleanţe!", a transmit Dănuţ Albu.

Totodată, Brigada 282 Infanterie Mecanizată "Unirea Principatelor" a transmis un mesaj:

"Cu profund regret, colectivul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”, deplânge dispariţia fulgerătoare din viaţă a fiului colegului nostru, caporal Florin ŞUTEU şi suntem alături de familia greu încercată în aceste momente de tristeţe şi adâncă suferinţă.
Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace printre aleşii săi, iar familiei îndurerate, putere pentru a trece peste această despărţire grea.

Sincere condoleanţe!"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii