Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic rutier blocat în zona intersecției bulevardului Tomis cu strada Soveja din Constanța. De ce a fost luată această decizie

ro

06 May, 2019 09:43 943 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi - 06 mai 2019, la conducta de alimentare cu apă, de pe bulevardul Tomis nr. 279, din municipiul Constanța, echipele RAJA au fost nevoite să blocheaze traficul auto pe cele două benzi de circulație, în zona intersecției bulevardului Tomis cu strada Soveja, cu sensul de mers spre zona Dacia, în intervalul orar 09,00 - 13,00. 

Potrivit SC RAJA SA, pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucat echipele de intervenție încearcă să efectueze lucrările de reparație cu conducta sub presiune. Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt” - au transmis reprezentanții SC RAJA SA. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii