Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Timişoara. Angajată a Primăriei, preluată de ambulanţă după ce a aflat că îi va scădea salariul

ro

22 Mar, 2018 12:38 1713 Marime text

O angajată a unei primării din România a chemat ambulanţa după ce a suferit un atac de panică. Funcţionara tocmai fusese supusă unei evaluări care i-ar putea aduce o reducere a salariului de bază la 5.000 de lei lunar, scrie adevarul.ro.

Primarul Nicolae Robu a propus reduceri salariale pentru 13 angajaţi ai primăriei care au obţinut cu ocazia evaluării activităţii din 2017 calificativul „bine”. După ce juriştii primăriei s-au opus măsurii, susţinând că un astfel de proiect este ilegal, primarul Nicolae Robu a făcut un pas în spate retrăgând proiectul pentru a cere un punct de vedere de la Ministerul Muncii.

Miercuri, una dintre angajatele Direcţiei de Urbanism care a obţinut calificativul „bine”, fiind propusă astfel pentru reducerea salariului de bază la 5.000 de lei (primăria a refuzat să comunice care este în prezent salariul funcţionarei), a fost supusă unei reevaluări. Angajata a obţinut acelaşi calificativ, iar potrivit unor surse din Primăria Timişoara, pe fondul scandalului pe această temă femeia a suferit un atac de panică, fiind chemată ambulanţa.

Citeşte mai mult: adevarul.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii