Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Apa caldă, oprită. Vezi în ce zonă

ro

30 May, 2024 10:13 607 Marime text


Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe str.Badea Cartan.

Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum la următorul punct termic: PT 53 - Str. Soveja nr 57 , începând din dimineața zilei de 30.05.2024 ora 09.00

„Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 8 ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.

În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
 
Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.”, a transmis Termoficare Constanța
 
TERMOFICARE CONSTANȚA - Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții.

Citește și:
Termoficare Constanța finalizează lucrările de reparații și reia furnizarea energiei termice în zonele afectate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii