Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativă de suicid pe DN1. Un bărbat amenință că se aruncă de pe un pod. O mașină de poliție aflată în zonă împlicată într-un accident (galerie foto+video)

ro

22 May, 2018 14:15 3154 Marime text
O autospecială din dotarea poliţiei Prahova a fost implicată într-un accident rutier produs marţi după amiază pe DN 1, în dreptul municipiului Câmpina, informează RomaniaTV.net. Poliţistul a oprit maşina sub o pasarelă care supratraversează drumul naţional, întrucât un bărbat ameninţă că se aruncă de pe pod, iar şoferul care a provocat accidentul nu a fost atent la drum şi a lovit maşina Poliţiei.
 
Potrivit martorilor, un bărbat a urcat, marţi după amiază, pe pasarela de cale ferată care supratraversează drumul naţional 1 în dreptul oraşului Câmpina şi ameninţă că se aruncă, acuzând poliţia că nu-i arestează soţia, pe care el o acuză de furt.
 
Un echipaj de poliţie a intervenit la faţa locului, iar poliţistul a oprit autospeciala sub pasarelă, blocând astfel banda de mers pe care bărbatul ar putea să cadă. În timp ce agentul dirija circulaţia în zonă, un şofer care nu s-a uitat la drum a lovit din spate autospeciala de poliţie.
 
Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova Raluca Brezeanu autospeciala poliţiei avea semnalele luminoase în funcţiune în momentul accidentului.
 
Brezeanu a precizat că bărbatul, care este din localitatea Poiana Câmpina, este nemulţumit că autorităţile nu îi arestează soţia, pe care el a reclamat-o pentru furt.
 
Sesizarea a fost depusă în luna martie a acestui an la sediul poliţiei din Poiana Câmpina, bărbatul acuzându-şi soţia că i-a sustras o sumă de bani.

Sursa: RomaniaTV.net
Sursă foto: ISU Prahova
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii