Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul Elpis, gazda unei lansări de carte Patru mari personalități culturale din Constanța, evocate în „Careul de aşi între distincţie şi aristocraţie“

ro

09 Aug, 2014 19:52 3601 Marime text
Carmen Zamfirescu și-a lansat la teatru Elpis din Constanța volumul  „Careul de aşi între distincţie şi aristocraţie“. Lucrarea evocă personalitățile a patru mari figuri ale culturii românești de origine greacă din Constanța: Jean Constantin, Hristu Nicolaide, Cornel Stavru şi Gheorghe Vitanidis.

La eveniment a fost prezent și cunoscutul interpret de muzică grecească Ionuț Galani, unul dintre apropiații regretatului actor Jean Constantin. Autoarea cărții „Careul de aşi între distincţie şi aristocraţie“, a declarat că volumul lansat astăzi este un semn de mulțumire adus de ea  comunității Elpis.
 
Fostul ministrul de Externe Cristian Diaconescu, candidat PMP la alegerile prezidențiale a participat, și el, la lansarea de astăzi, fără a face însă declarații de natură politică. Cei prezenți la eveniment au făcut trecerea în revistă a unor momente emoționante trăite de ei alături de Jean Constantin și Gheorghe Vitanidis. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi 29 Mar, 2015 21:02 Buna ziua, Cum pot cumpara cartile Doamnei Zamfirescu? GIGI ZEGHEANU