Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:06 18 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul Mobila Expo 2017 revine la Constanţa. Când va avea loc

ro

16 Oct, 2017 10:55 786 Marime text
În perioada 19-22 octombrie 2017 va avea loc, la Constanţa, târgul de mobilă MOBILA EXPO 2017. Eveniment se adresează atât publicului larg, cât şi, în mod special, proprietarilor şi managerilor unităţilor de turism şi alimentaţie publică din zona litoralului românesc, interesaţi de dotarea sau modernizarea unităţilor pe care le deţin.

Evenimentul işi propune să reunească, în aceeaşi locaţie, firme producătoare de mobilier de cea mai bună calitate, pentru toate stilurile şi categoriile de cumpărători.Sunt vizate toate categoriile de clienţi, Constanţa reprezentând un potenţial ridicat de desfacere, datorită dezvoltării pieţei de închirieri de resort-uri şi complexe imobiliare, a dezvoltării turismului de lux şi al nivelului puterii de cumpărare al populaţiei, în creştere, al regiunii.

"Unul dintre obiectivele propuse este acela de a crea un sistem de soluţii complete, orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă şi consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producători de mobilă, accesorii şi utilaje din cadrul industriei de mobilă", se arată în comunicatul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii