Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânără urmărită internaţional pentru fraude bancare, depistată de poliţişti. Care a fost prejudiciul

ro

22 Feb, 2019 13:15 1448 Marime text
Ieri, 21 februarie a.c., poliţişti de investigaţii criminale din Dolj au depistat, în Craiova, o tânără, de 25 de ani, din localitate, urmărită la nivel internaţional, de autoritățile americane, pentru fraude bancare. Prejudiciul cauzat este de peste 4.000.000 de dolari americani.
 
Pe numele femeii, Curtea de Apel Craiova a emis un mandat de arestare, în vederea predării către autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii, aceasta fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de conspiraţie la comiterea infracţiunii de fraudă bancară, conform legislației penale americane.
 
Astfel, persoana în cauză este bănuită că, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2016, în timp ce s-ar fi aflat pe teritoriul S.U.A., împreună cu alte persoane, ar fi furat informaţii de pe carduri bancare de debit şi ar fi efectuat retrageri, în numerar, de la bancomate, utilizând informaţiile furate de pe cardurile respective.
 
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.100.000 de dolari americani.
 
Femeia a fost introdusă de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii