Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăra din județul Tulcea care a suferit arsuri grave de 50% din suprafaţa corpului s-a stins din viață într-un spital din Belgia

ro

27 May, 2019 12:08 1342 Marime text
Tânăra de 25 de ani din Sf. Gheroghe, judeţul Tulcea, care a suferit arsuri grave de 50% din suprafaţa corpului s-a stins din viață într-un spital din Belgia. Aceasta a fost transferată pe 16 aprilie de la Constanța cu un elicopter SMURD la Bucureşti de unde a plecat cu o aeronavă militară în Belgia.

Mădălina era în stare gravă după ce adăpostul pescăresc plutior în care se afla alături de un băiat a luat foc în totalitate. Pentru că era frig, cei doi au pornit un foc, peste care au aruncat benzină, fără să îşi dea seama. Imediat încăperea a fost cuprinsă de flăcări, iar băiatul a sărit în apă, scăpând cu arsuri minore. Fata nu a avut acelaşi noroc.
 
Tânăra a fost transportată de la Sfântu Gheorghe la Murighiol cu o ambarcaţiune, apoi a fost adusă la Spitalul Judeţean Tulcea. Timp de aproape 12 ore, medicii din Tulcea au încercat să găsească un spital care să aibă secţie de arşi, fără succes.

Pe 16 aprilie 2019 o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, a efectuat o misiune umanitară de urgenţă pe ruta București - Bruxelles, Belgia, pentru transferul pacientei din județul Tulcea, rănită în urma unui accident care a avut loc în comuna Sfântu Gheorghe.

Potrivit MApN, pacienta, având arsuri de gradele I, II, III și IV pe circa 40 la sută din suprafața corpului, a fost asistată pe timpul zborului de către o echipă medicală SMURD și de o echipă medicală militară și a fost transportată la un spital din Bruxelles, Belgia.

La scurt timp după ce s-a aflat de decesul tinerei, prietenii au postat pe Facebook mesaje de condoleanțe. 

„Off Mădă, te iubesc și nu te voi uita niciodată” - este mesajul transmis de fratele tinerei. 

„Drum lin suflet drag ! Ne-au rămas doar amintirile cu tine...pe alea nu ni le poate fura nimeni ! Nu te vom uita niciodată !!!

Dumnezeu să te ierte Mădălina! 

Nu te vom uita niciodată Mădălina!” - sunt doar câteva din mesajele de condoleanțe transmise de prieteni. 

„Drum lin catre îngerii iubita lui mama, am sperat pana in ultima clipa ca o sa fie bine dar nu ai fost mi-ai frânt inima, vei ramane mereu in sufletul meu, puiul meu drag si frumos", a scris pe Facebook mama Mădălinei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii