Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr suspectat de viol, reținut de polițiștii IPJ Constanța. Victimele sunt două femei din localitatea Topalu

ro

05 Feb, 2019 16:16 2242 Marime text
Urmare a cercetărilor în cazul comiterii a patru infracțiuni de viol, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Potrivit IPJ Constanța, în perioada 25 decembrie 2017 – 1 februarie 2018, respectiv noaptea de 7/8 septembrie 2018, tânărul în cauză ar fi comis faptele asupra a două femei, în vârstă de 41, respectiv 77 de ani, ambele din localitatea Topalu, județul Constanța.

”În sarcina tânărului au fost reținute infracțiunile de viol (patru fapte materiale), violare de domiciliu (patru acte materiale), violare de domiciliu (patru fapte materiale), lovire sau alte violențe (două fapte materiale) și furt calificat (un act material), de fiecare dată acționând premeditat și fiind sub influența băuturilor alcoolice” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța.


Polițiștii constănțeni l-au identificat si reținut pe tânăr, la data de 04.02.2019, pe o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 5 februarie va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că suspectul a violat anul trecut de trei ori femeia de 77 de ani. Victima a depus plângere, polițiștii au demarat investigațiile dar nu i-au dat de urmă suspectului. 

Acesta a recidivat în luna septembrie când a violat femeia de 41 de ani. Și aceasta a depus plângere și a fost deschisă anchetă, mai ales că au existat amănunte care conexau cele două cazuri. 

Între timp cea de-a doua victimă și-a retras plângerea. 

Ancheta a continuat, iar într-un final suspectul a fost prins, și-a recunoscut fapta, dar a motivat că era sub influența băuturilor alcoolice în acele momente. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii