Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de persoane blocate la metrou între stațiile Piața Unirii și Piața Victoriei. Avocatul Poporului a demarat o anchetă

ro

22 May, 2019 15:14 1434 Marime text
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la situația creată la Metrorex, astăzi, 22 mai 2019, când sute de oameni au fost blocați între stațiile Piața Unirii și Piața Victoriei.

Potrivit informațiilor apărute în presă, citate de Avocatul Poporului, “sute de călători au fost blocați într-o aglomerație infernală la stațiile de metrou Piața Unirii și Piața Victoriei. Oamenii așteaptă foarte mult pentru a urca în trenuri. La Victoriei, coada era până la scările care coboară la magistrala care duce spre Dristor. Din primele informații, ar fi vorba despre probleme la sistemul de semnalizare. De altfel, în ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele”. 
 

„Reamintim că Avocatul Poporului s-a sesizat deja din oficiu și întreprinde demersuri privind situația de la METROREX, prezentată de către presă, legată de posibile defecțiuni la materialul rulant și viitoarea instalare a panourilor de siguranță în stații. Sesizarea din oficiu a vizat posibila încălcare a art. 22 din Constituția României privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică” - se mai arată în comunicatul transmis de Avocatul Poporului.

Sursa foto: Facebook/Metrorex
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii