Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Oprea „Suntem în coaliţie şi susţinem în continuare guvernul Victor Ponta”

ro

28 Jun, 2015 22:16 872 Marime text
 
Premierul interimat Gabriel Oprea a declarat, în această seară, că „pe probleme de securitate naţională" il susţine pe preşedintele ţării, dar că, în acelaşi timp, susţine şi guvernul din care face parte, informează România TV.

Victor Ponta şi Gabriel Oprea au fost, duminică seară, invitaţi la o emisiune de televiziune. Liderul UNPR a precizat că l-a susţinut pe preşedintele Klaus Iohannis în problemele importante care ţin de atribuţiile acestuia, precum majorarea alocaţiei bugetare pentru armată, strategia de apărare şi numirea directorului Serviciului Român de Informaţii, potrivit Mediafax.

Gabriel Oprea a precizat că a aflat de la preşedintele Klaus Iohannis despre nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la Serviciul de Informaţii Externe (SIE) după ce spusese că, de principiu, va susţine orice propunere a preşedintelui, şi că nu îşi retrage cuvântul dat în acest sens.

"Pe probleme de securitate naţională îl susţinem pe preşedintele ţării, indiferent cum îl cheama pe acesta. Spunem asta de cinci ani. Dar suntem în coaliţie şi susţinem şi guvernul (Guvernul Victor Ponta - n.r.) din care facem parte şi ne ţinem de cuvânt. Partenerii noştri ştiu asta", a declarat premierul interimar Gabriel Oprea.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii