Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studenţii se alătură protestelor faţă de modificarea legilor justiţiei

ro

19 Dec, 2017 17:00 2041 Marime text
Alianţa Naţională a Asociaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) anunţă că se alătură protestelor în stradă, afirmând că modificările impuse în Parlament la Legile justiţiei, precum şi cele preconizate în cazul Codului Penal, respectiv Codului de procedură penală, sunt fără precedent şi "strigătoare la cer". Studenţii spun că vor ieşi să protesteze în stradă inclusiv în această seară, relatează România TV.

Într-un comunicat de presă transmis marţi, ANOSR spune că se doreşte distrugerea completă a tot ceea ce presupune un stat de drept.

"Practic, prin inconştienţa şi incompetenţa de care au dat dovadă parlamentarii, România hoţilor şi nelegiuiţilor va deveni România noastră. Iar studenţii nu acceptă o astfel de Românie! În fiecare centru universitar, studenţii au fost parte a protestelor împotriva propunerilor de modificare a legilor care afectează justiţia şi vor rămâne în stradă până ce majoritatea parlamentară va renunţa! ANOSR a sesizat în multiple rânduri pericolul asupra acestor modificări şi, totodată, a avertizat că studenţii vor protesta în cazul în care acest circ nu se opreşte, alăturându-se mişcărilor de protest inclusiv din această seară", arată ANOSR.

Sursă foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii