Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:13 15 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Apare un nou partid pe scena politică

ro

29 Dec, 2014 15:50 921 Marime text Anul 2015 ar putea aduce un nou partid pe scena politică, care are drept principal obiectiv alegerile din anul 2016. Nicușor Dan a anunțat că în ianurie-februarie va începe construcția noului partid, informează ştiripesurse.ro.

”În ianuarie 2015, cel târziu în februarie, vom începe să strângem semnături pentru un partid politic. Sunt mai mulți oameni care vor asta, sunt oameni care au fost în campania noastră din 2012, sunt oameni care au fost în diversele mitinguri de protest din 2012-2013, sunt oameni din ţară care vor să candideze în alegerile din 2016. Toți vrem să facem un partid care să ne ajute să candidăm nu doar ca independenți, ci și cu liste de consilieri la alegerile locale din 2016 și ulterior la parlamentare.

Pentru mine, eu sunt un om care nu vreau să promit ce nu știu să fac. În momentul de faţă știu ce este de făcut pentru București, deci partea locală este în regulă. Pentru partea națională nu cred că există în momentul de faţă un proiect pentru România din partea acestor grupuri și tocmai de aceea vreau să las deoparte partea națională. Deocamdată trebuie să stabilim direcția, după care vom stabili cum se numește acest partid. Cu acest partid voi candida la Primărie în 2016 și voi propune o listă de consilieri”, a declarat Nicușor Dan, pentru Româniacurată. Integral pe ŞTIRIPESURSE.RO.


Sursa: ŞTIRIPESURSE.RO.
Sursa foto: romaniacurata.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii