Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştirile ProTV Imagini camera ascunsă. Teoria halucinantă a managerului spitalului din Constanţa, unde gândacii colcăie printre pacienţi (video)

ro

11 Mar, 2014 03:07 6102 Marime text
stirile protv teorie manager spital constanta gandaciLa Spitalul Judeţean din Constanţa scandalul este în toi, după ce au devenit publice imaginile cu saloane pline de gândaci, scrie pe ediţia on line protv.ro.
Deşi anunţă într-un comunicat că au fost făcute dezinsecţii, la sfârşitul lunii februarie, managerul instituţiei insinuează că cineva a dus intenţionat insectele în spital. Ca să elucideze misterul, cei de la Direcţia de Sănătate Publică au declanşat un control, iar reprezentanţii Ministerului Sănătăţii admit că unitatea este renovată doar pe sfert.
Astăzi, (NR-ieri) managerul spitalului a venit cu o teorie surprinzătoare.
"-În primul rând, nu ştiu dacă acele imagini au fost filmate în Spitalul Judeţean Constanţa şi în al doilea rând pot să pun o întrebare firească, dacă au fost aduşi de cineva tocmai în ideea de a ne discredita...Aveţi elemente care să infirme sau să confirme aceste lucruri? Nu.
-A adus cineva gândacii în spital?
-Da!", a declarat Dănuţ Căpătînă, manager Spitalul Judeţean Constanţa.
Şi seful său direct, preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constatinescu i-a luat apărarea. Cei care au făcut publice imaginile se declară revoltaţi: "Cum ar putea ca cineva să aducă acei gândaci? Mă surprinde afirmaţia domnului manager care, pe lângă faptul că se jigneşte singur, îmi jigneşte şi puţinul dram de inteligenţă pe care pretind că îl am. Vă asigur ca filmările sunt de actualitate, au fost făcute în salonul 3310".
Potrivit reprezentanţilor asociaţiei, într-unul din cadre se vede chiar parcarea din spatele instituţiei. În altele apar pacienţi care sunt şi acum în acelaşi salon.
În filmările făcute în urmă cu zece zile de voluntari şi de rudele unor bolnavi apare o mizerie de nedescris. Gândacii se plimbă nestingheriţi pe pereţii saloanelor sau în sălile de baie.
Oamenii au vrut atunci să reclame situaţia.
Sosit astăzi la Constanţa să participe la inaugurarea a două secţii din spital, un reprezentant al Ministerului Sănătăţii a vrut să vadă şi el saloanele în care au fost filmate imaginile. Ziariştii nu au fost însă primiţi la acest control.
"Nu am văzut absolut niciun gândac, vă daţi seama că lucrurile acestea nu se pot ascunde şi nici nu poţi să spui că acum sunt şi peste jumătate de oră nu mai sunt.
Dacă se confirmă în urma verificărilor care vor fi întreprinse, atunci vor fi luate măsurile şi vor fi sancţionate exact persoanele", a declarat Răzvan Vâlcănescu, ministru secretar de stat Ministerul Sănătăţii.
Secretarul de stat a recunoscut însă că spitalul este renovat doar în proporţie de 25%.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii