Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştefan Apostol, suspectat că a spart o unitate militară din Italia împreună cu nepotul său, arestat la Constanţa

ro

04 Aug, 2015 13:00 1696 Marime text
 
Constănțeanul dat în urmărire generală după ce a spart, alături de un nepot, aeroportul militar Comiso Ragusa din Italia a fost prins de polițiștii constănțeni, iar judecătorii au emis pe numele său un mandat de arestare.
 
Ștefan Apostol, în vârstă de 30 de ani, era dat în urmărire națională de polițiștii constănțeni, la cererea autorităților judiciare din Italia. Pe 24 iulie, nepotul lui Ștefan Apostol, acuzat la rândul său de furt și intrare prin efracție într-o zonă militară, a fost reținut și arestat preventiv. Poliţiştii au reușit să dea și de urma lui Ștefan Apostol, bărbatul fiind găsit chiar în locuința din comuna Dorobanțu. Ulterior, suspectul a fost prezentat instanței de judecată, magistrații hotărând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
 
În urmă cu două săptămâni, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa, în calaborare cu poliţiştii din localitatea Nicolae Bălcescu l-au depistat pe A. Elvis Vasilică, de 19 ani, din sat Dorobanţu, comuna Nicolae Bălcescu, persoană pe numele căreia s-a emis un mandat European de arestare, la data de 18.03.2015, de către Tribunalul din Ragusa Italia, pentru comiterea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal Italian, pedeapsa maximă fiind de 10 ani închisoare. Ultima faptă a avut loc aproape de finele lui 2014, când cei şapte ar fi intrat fraudulos într-o unitate militară, de unde ar fi furat mai multe componente din fier şi cupru. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii