Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:43 19 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După 29 de ani Steaua sau FCSB?

ro

06 May, 2015 23:54 862 Marime text
 
Clubul Sportiv al Armatei îşi va inaugura propriul muzeu la stadionul Steaua, unde va fi expusă Cupa Campionilor cucerită în 1986.
 
Data de 7 mai se apropie cu paşi repezi şi steliştilor parcă nici nu le vine să creadă că s-au scurs deja 29 de ani de la cea mai mare performanţă a unui club de fotbal din România, câştigarea Cupei Campionilor Europeni, ediţia 1985-1986.
 
Pentru cei care se întreabă unde se mai află azi copia trofeului care răsplăteşte cea mai bună echipă de fotbal de pe bătrânul continent, e bine să ştie că aceasta se află în deplină siguranţă la stadionul „Steaua”.
 
Clubul Sportiv al Armatei a evacuat luna trecută echipa lui Gigi Becali din Ghencea şi a păstrat trofeele câştigate de secţia de fotbal de-a lungul anilor. „Cupa Campionilor e a noastră, nu e a lor! Am lăsat-o acolo din respect pentru ce reprezintă stadionul”, susţin angajaţii lui Gigi Becali.
 
CSA îşi va inaugura propriul muzeu
 
În realitate, cei de la Clubul Sportiv al Armatei nu mai permit societăţii FCSB să se atingă de obiectele câştigate pe vremea când secţia de fotbal aparţinea ministerului. Mai ales acum, după ce s-a dovedit în instanţă că marca Steaua nu mai poate fi utilizată de echipa de fotbal din Liga 1.

Sursa: prosport.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii