Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stavrositu îi recomandă lui Florian Constantin să nu facă declaraţii publice

ro

15 Jan, 2011 20:24 1986 Marime text

Nici deputatul Maria Stavrositu nu avea cunoştinţe despre

conferinţa organizată mâine de colegul său de partid, Florian Constantin însă i-a recomandat acestuia să urmeze îndemnul preşedintelui de partid, Emil Boc şi să nu facă nici un fel de declaraţii până luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PDL: "Preşedintele partidului ne-a spus să nu mai facem nici un fel de declaraţii în ceea ce priveşte organizaţia PDL Constanţa până după ce problemele organizaţiei nu vor fi discutate în BPN luni. Aşa am făcut şi eu, aşa face şi Banias şi aşa ar trebui să facă şi el".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • LILI 19 Jan, 2011 13:54 Cine este aceasta Stavrositu? O cunoste cineva? Dar pe Branza? Ce vor de fapt,va spunem noi cei din PD-L PUTERE Dar munca cine o presteaza PROSTII. Dar vai de prostul care se desteapta . La munca stimati domni caci datorita noua sunteti acolo,si acum nici buna ziua nu dati .Nu-i nimic mai rabdam un pic, adica un an si un pic si gata.
  • Sergiu 15 Jan, 2011 19:07 Doamne, Dumnezeule.Toata saptamana am vazut declaratii si filmulete cu domna Stavrositu despre Constantin Florian.Cata ipocrizie la aceasta femeie.Cred ca a scris si cu creta pe garduri despre acest OM.Ne dovedeste aceasta "somatie" ca intr-adevar ii este frica de Constantin.Are si de cine.Pana la urma"orice nas(a) isi are nasul".