Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacolul aviatic "Suceava Air Show" a fost anulat, după accidentul aviatic de astăzi. Un pilot a murit și altul este în stare gravă

ro

04 Aug, 2018 13:50 3548 Marime text
Spectacolul aviatic "Suceava Air Show" a fost anulat, după ce două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit, sâmbătă, la Frătăuţii Vechi, iar unul dintre piloţi a decedat, a declarat, pentru AGERPRES, prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi.
 
Prefectul a precizat că, în urma evenimentului aviatic, procurori de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava fac cercetarea la faţa locului.
 

''Evenimentul s-a anulat. Se face cercetare la faţa locului de către procurori de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, pentru că e de competenţa lor. Un pilot a murit, iar celălalt este rănit grav şi va fi transportat la Iaşi. Mai multe nu ştiu nici eu deocamdată. Un pilot ar fi din Bucureşti şi un altul din Timişoara'', a declarat prefectul.

 
Reamintim că, două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer în această dimineață în timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localităţii Frătăuţii Vechi din judeţul Suceava. Unul dintre piloți a decedat și celălalt a ajuns în stare gravă la spital. 

Citește și: 

UPDATE. Accident aviatic în județul Suceava. Două avioane s-au ciocnit în zbor și s-au prăbușit. Unul dintre piloți, decedat (galerie foto + video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii