Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sorin Strutinski este regina care conduce Portul Constanța”. Vezi cine afirmă aceasta

ro

15 May, 2014 19:24 4623 Marime text
Claudiu Palaz, fostul prefect al Constanței, a intrat în direct la B 1 TV, și susține că tripleta de aur care conduce Portul Constanța și la care a făcut referire astăzi Gabriel Comănescu este formată din Sorin Strutinski, Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu. „El (n.r. Sorin Strutinski) este cel care coordonează afacerile și veniturile acestei grupări”, a mai afirmat Palaz.

Claudiu Palaz a susținut că Mazăre a renunțat la conferința de presă anunțată pentru astăzi în Port întrucât „i-ar fi fost frică să nu fie linșat” . „Nu toți agrează ceea ce încearcă Mazăre. Nu toată lumea este de acord cu preluarea Portului”, a adăugat Palaz.

Fostul prefect al Constanței a mărturisit că Portul reprezintă la oră actuală „acel ciubuc pe care statul trebuie să i-l dea lui Mazăre”. „Este un transfer de venituri”, a mai afirmat Palaz.

Amintim că Gabriel Comănescu, președintele GSP, a declarat azi că Portul Constanța este condus de „tripleta de aur”. „REGINA e unul care stă în Cipru acum și care face coordonare cu vestitul Vali Preda (n.r. fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor)”, a menționat Comănescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iani 20 Nov, 2014 01:07 i se mai spune Strutu, DNA trebuie sa dea de el urgent, asa se vor afla toate magariile din primaria si cjc Constanta el este creierul tuturor magariilor facute pe bani grei