Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update. Iată sondajul! Soarta Cazinoului Constanța decisă printr-un sondaj demarat de Primăria Constanța. Ce a declarat primarul Decebal Făgădău

ro

15 Feb, 2018 13:52 2688 Marime text
Primăria municipiului Constanța va lansa astăzi un sondaj cu privire la soarta Cazinoului Constanța. Potrivit primarului Decebal Făgădău, acesta se va desfășura până pe 28 februarie. 

Fie Compania Naţională de Invesții, fie Primăria municipiului Constanța vor avea grija de Cazino. Procedura va începe de la zero pentru reabilitare. 

Pentru că astăzi s-a aprobat bugetul primăriei Constanța, se va trece la conservarea clădirii, proces care se va încheia până la data de 1 decembrie 2018. 

Clădirea Cazinoului va avea peste ea un mesh care să o protejeze, după ce în prealabil vor fi schimbate geamurile şi se va repara acoperişul.

Primarul Decebal Făgădău a precizat că în cazul în care Cazinoul Constanța se va întoarce la Primărie se va face un împrumut de 10 milioane de euro pentru reabilitare. 

Chestionar privind reabilitarea Cazinoului municipiului Constanța
Primăria municipiului Constanţa supune atenţiei persoanelor interesate Chestionarul privind reabilitarea clădirii istorice Cazinoul municipiului Constanța.
Cetățenii interesați pot obţine mai multe informaţii cu privire la această clădire emblematică şi pot răspunde la întrebările din chestionar până la 28.02.2018, accesând link-ul:https://www.emsidian.w3mt.biz/w/YcqEgsYS1Rn2z8926Ob4LP6Q.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii