Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:06 21 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situație incredibilă la Constanța. De 16 ani aduna gunoaie în apartament. Priviți ce scot angajații de la firma de salubritate (galerie foto+video)

ro

09 Oct, 2017 12:48 13028 Marime text
Locatarii unui bloc situat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța au ajuns la disperare din cauza unui vecin care și-a făcut un obicei din a colecționa fel de fel de obiecte adunate de la ghena de gunoi.

În timp apartamentul de trei camere a devenit neîncăpător pentru gunoaiele aduse aici de proprietarul locuinței. Pe lângă acestea în locuință sunt și ploșnițe și gândaci, iar mirosul este unul greu de suportat.

Disperați vecinii au cerut ajutorul autorităților și astăzi, cu ajutorul echipelor de la o societate de curățenie se iau măsuri pentru igienizarea locuinței.

De aproximativ 16 ani proprietarul, fost navigator, a adunat gunoaie în locuință și a ajuns să nu mai poată ieși din casă. Asociația de proprietari a decis să ceară ajutor. Trei astfel de ghene de gunoi au scos angajații firmei de salubritate din locuința bărbatului. 

”Am fost chemați de asociația de proprietari pentru igienizarea unui apartament. Nu ne așteptam să găsim asemenea lucruri având în vedere că este plin până în plafon de gunoaie. Am dus până acum trei bene de câte 10 tone de gunoaie și urmează să mai cărăm peste 20 de astfel de bene. În apartament am găsit un domn, ce pare perfect sănătos, spune că I se fac farmece dar el cară de 16 ani gunoie. Acesta nu mai putea ieși din casă, la propriu și striga după ajutor la vecini. Vecinii ne-au apelat. Ne așteptam să nu vrea să deschidă dar a colaborat cu noi” - a declarat administratorul firmei de salubritate. 

 

”Este o teroare ce trăim noi vecinii. Stăm cu substanțele toxice în mână de frică să nun e intre gândaci în case. De multe ori am încercat să îl convingem să ne dea voie să deratizăm  să îl ajutăm darn u accepta. Am făcut sesizări peste tot dar fără niciun rezultat. Am făcut plânegri și la Poliție și la Sanepid și la CJPC dar fără succes” - a precizat o vecină.

Vecinii bărbatului au obținut și o sentință în instanță care îl obliga pe bărbat să curețe locuința dar nici de această dată nu au avut sprijinul instituțiilor statului la care au apelat pentru ajutor. 

Bărbatul locuiește în blocul de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din anul 1985. Acesta ar fi practicat în tinerețe culturismul. 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii