Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Singurii investitori care au venit în județul Constanța sunt cei care fac mall-uri” Ce au discutat candidații ARD, Tănase Barde și Tudor Șerban cu cernavodenii

ro

02 Dec, 2012 00:52 2212 Marime text

dsc07584.jpgA venit rândul localnicilor din Cernavodă să se întâlnească cu Tănase Barde și Tudor Șerban, candidaţii ARD Constanţa la un mandat de senator în Colegiul 2, respectiv la unul de deputat în Colegiul 3.

dsc07616.jpgÎntâlnirea a avut loc în această după-amiază la Casa de Cultură din Cernavodă unde localnicii s-au adunat cu mic, cu mare pentru a asculta mesajele celor doi.

Tănase Barde le-a spus celor prezenți că pentru Cernavodă și-a propus împreună cu colegul său, Tudor Șerban, încurajarea înființării de noi locuri de muncă, dar și deschiderea reactoarelor 3 și 4, proiect la care Tudor Șerban a lucrat până de curând, în calitate de secretar de stat în Ministerul Economiei. Barde a dat și soluția privind crearea locurilor de muncă, prin deschiderea județului Constanța către adevărații investitori. „Județul Constanța este un județ închis de opt ani. Nu a venit nicio investiție majoră aici, niciun investitor serios care să deschidă măcar o făbricuță. În județul Constanța singurii care au venit sunt cei care fac mall-uri, deși vorbim de un județ preponderent agricol în care se pot face fabrici de preluare a fructelor și legumelor, fabrici de conserve", a subliniat Tănase Barde, candidatul ARD în Colegiul 2 Senat.

Proiecte care vor aduce plus valoare orașului Ceranvodă

„Ne-am angajat în acestă campanie sa fim altceva decât au fost cei dinaintea noastră, să fim alături de dumneavoastră, să realizăm anumite proiecte care vă interesează și nu numai să vorbim. Proiectele pe care ne dorim să le inițiem, dacă ajungem în Parlament, privesc viața tinerilor prin crearea de locuri de muncă. Vă asigur că sunt proiecte care vor aduce plus valoare orașului Cernavodă, care vor crea locuri de muncă și vor ridica nivelul de trai și de viață al dumneavoastră", le-a transmis oamenilor Tudor Șerban, candidatul ARD la un mandat de deputat în Colegiul 3.

Cei doi candidați ARD le-au urat cernavodenilor „La mulți ani!" și le-au mulțumit că au ales să-și petreacă Ziua Națională și în compania lor.

dsc07648.jpgCei prezenți au avut parte și de o surpriză. Grupul umoritisc Vouă și Nea Popa de la Bloc au fost aliații bunei dispoziții. Și pentru că este campanie electorală, din momentul comedianților nu au lipsit nici picanteriile cu teme electorale dar și sociale, mult gustate de public.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii