Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:35 22 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep și-a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională

ro

17 Jul, 2019 19:11 505 Marime text


Simona Halep și-a prezentat în această seară trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională din București, în fața a 30.000 de spectatori.

Simona Halep, împreună cu Ion Țiriac, președintele Federației Române de tenis, a intrat pe Arena Națională la ora 19.00. 

Simona Halep a fost întâmpinată prin tunelul Arenei Naționale de campioni olimpici ai României. 

Nu toți sportivii olimpici au putut să o felicite fizic în această  zi, însă, câțiva dintre ei i-au trimis mesaje video. Printre aceștia s-a aflat și Camelia Potec:

De aici, din Coreea de Sud, de la campionatele mondiale de natație, îți transmit sincere felicitări. Te-am urmărit cu mare, mare drag și mă bucur, în primul rând, că i-ai făcut pe plac mamei tale, pentru că visul părinților tăi a devenit și visul tău și iată, că acum ai reușit să aduci acasă trofeul de la Wimbledon.

Gala a fost deschisă de cântăreața Andra care a cântat Imnul României. 

Este o onoare să vin să împart această bucurie cu toți oamenii care au venit special să mă vadă. O parte din acest trofeu aș vrea sa i-l dedic mamei mele pentru că a fost visul ei. Le mulțumesc părinților, familiei, așa cum am spus mereu, ei au fost foarte importanți, poate cei mai importanți pentru mine ca să ajung astăzi aici, pe scena aceasta, în fața dumneavoastră, și să ne bucurăm de aceste trofee, tuturor antrenorilor, n-o să dau nume pentru că au fost destul de mulți care au fost alături de mine și, de la patru ani și jumătate, am avut cei mai buni antrenori și vreau să le mulțumesc pentru fiecare cărămidă pe care au pus-o. Bineînțeles, doamnei Virginia Ruzici, care a fost o inspirație pentru mine, lui Ilie Năstase, care ne-a făcut să iubim acest sport cu adevărat și domnului  Țiriac care mi-a dat sfaturi destul de dure, dar au fost foarte importante. Mulțumesc foarte mult! Bineînțeles, României pentru că m-am născut aici și aici sper să trăiesc toată viața. Mulțumesc foarte mult!, a transmis jucătoarea de tenis pe Arena Națională.

Ti-a placut articolul?

Comentarii